- 4 cepe, tăiate fin
- 1 lingură frunze de rozmarin, mărunţite
- ulei de măsline
- 1 vârf de zahăr
- 500ml supă de vită, dintr-un cub
- 2 felii de pâine prăjite
- 2 linguri de brânză Gruyère sau Cheddar, rasă
Mod de preparare:
1. Se aşază cepele, rozmarinul şi o lingură de ulei într-un cratiţă, cu un vârf de zahăr, sare şi piper. Se prăjesc 20 de minute la foc mediu, până se caramelizează. Se adaugă supa de vită şi se mai lasă pe foc 10 minute.
2. Pâinea presărată cu brânză se dă 5 minute la cuptor, până se topeşte brânza. Supa se serveşte caldă în boluri mari, cu câte o felie de pâine cu brânză deasupra.
2. Pâinea presărată cu brânză se dă 5 minute la cuptor, până se topeşte brânza. Supa se serveşte caldă în boluri mari, cu câte o felie de pâine cu brânză deasupra.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu