- 1 kg dovleac
- 60 gr unt
- 1 ceapa taiata cubulete
- 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
- smantana dulce (optinal)
Mod de preparare:
Pentru supa crema de dovleac se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).
Se curata de coaja si se taie in cuburi.
Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.
Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.
Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.
Se curata de coaja si se taie in cuburi.
Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.
Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.
Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu