Ciorba De Rosii

Ingrediente 
  • 1kg de rosii carnoase
  • 5 cartofi albi noi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • frunze tarhon
  • coriandru
  • sare si piper(dupa gust)
  • frunze de menta
Modul de Preparare 
Rosile se oparesc si se curata de pielita. Se taie cubulete, pentru a fierbe mai repede. Se pune apa intr-o oala si se lasa la fiert. Se adauga legumele taiate marunt: (rosiile, cartofii, morcovul si telina).
Oala se lasa la fiert pana s-au inmuiat legumele. Se condimenteaza cu sare, piper si frunzele de tarhon. Oala se mail lasa cca. 5 minute la fiert, apoi inchidem aragazul.
Scoatem legumele si le pasam. Piureul rezultat il punem la loc peste zeama in care au fiert legumele.
Pentru ornare folosim frunzele de menta (se pot folosi si frunze de busuioc)

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes