- 1kg peste (somotel, salau)
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 2 cepe
- zeama lamaie
- 1/2 cescuta ulei masline
- sare
Mod de preparare:
Supa delicioasa de peste este foarte simplu de preparat. Puteti folosi orice fel de peste va place mai mult pentru aceasta reteta.
Se pun la fiert intr-o oala ceapa, telina, radacina de patrunjel taiate marunt, cartofii cubulete si morcovii taiati rondele mai groase.
Cand toate legumele sunt fierte se strecoara si in supa se fierbe pestele spalat foarte bine cu apa rece. Se adauga sare dupa gust. Cand pestele este gata se strecoara din nou iar in supa se adauga legumele fierte anterior. Se adauga lamaia dupa gust si uleiul de masline si se da intr-un clocot.
Se pun la fiert intr-o oala ceapa, telina, radacina de patrunjel taiate marunt, cartofii cubulete si morcovii taiati rondele mai groase.
Cand toate legumele sunt fierte se strecoara si in supa se fierbe pestele spalat foarte bine cu apa rece. Se adauga sare dupa gust. Cand pestele este gata se strecoara din nou iar in supa se adauga legumele fierte anterior. Se adauga lamaia dupa gust si uleiul de masline si se da intr-un clocot.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu