Batoane de cocos invelite in ciocolata

Ingrediente:

  • 200 g nuca de cocos
  • 150 g lapte praf
  • 50 g zahar cu aroma de vanilie
  • 300 g lapte condensat
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 150 g ciocolata amaruie
Preparare:
  1. Nuca de cocos o amesteci cu laptele praf si zaharul pudra.
  2. Pui laptele condensat si amesteci bine pana obtii o pasta cu o consistenta potrivita.
  3. Din aceasta pasta faci batoane pe care le pui in congelator 20 de minute.
  4. Cele doua tipuri de ciocolata le topesti impreuna la bain-marie.
  5. Peste 15 min, scoti formele de la rece si le ungi cu ciocolata topita.
  6. Din nou formele la frigider, pana cand se intareste ciocolata.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes