Inghetata cu branza si piersici



Iti trebuie:
  • 6 piersici
  • 80 ml coniac
  • 300 ml frisca
  • 400 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 250 g branza de vaci
  • 200 g zahar
Pregatesti asa:
  1. Mai intai cureti persicile de coaja, scoti samburii, le toci marunt, adaugi coniacul si mixezi un piure fin din acestea.
  2. Dupa ce ai terminat piureul il lasi la rece.
  3. Galbenusurile se bat cu zaharul si scortisoara, pana obti un amestec cremos.
  4. Adaugi laptele, amestecand mereu si apoi amestecul se pune la bain-marin la foc potrivit.
  5. Amesteca continuu, pentru a evita lipirea de vas.
  6. Dupa ce amestecul incepe sa se ingroase, il iei de pe foc si adaugi frisca, urda si piureul de fructe, amesteci si lasi la racit.
  7. Puneti-l la congelator 5-6 ore.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes