Iti trebuie:
- 6 piersici
- 80 ml coniac
- 300 ml frisca
- 400 ml lapte
- 200 g zahar
- 4 galbenusuri
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 250 g branza de vaci
- 200 g zahar
- Mai intai cureti persicile de coaja, scoti samburii, le toci marunt, adaugi coniacul si mixezi un piure fin din acestea.
- Dupa ce ai terminat piureul il lasi la rece.
- Galbenusurile se bat cu zaharul si scortisoara, pana obti un amestec cremos.
- Adaugi laptele, amestecand mereu si apoi amestecul se pune la bain-marin la foc potrivit.
- Amesteca continuu, pentru a evita lipirea de vas.
- Dupa ce amestecul incepe sa se ingroase, il iei de pe foc si adaugi frisca, urda si piureul de fructe, amesteci si lasi la racit.
- Puneti-l la congelator 5-6 ore.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu