Tort de piscoturi si portocale

Ingrediente:

  • 250 ml lapte
  • 6 galbenusuri
  • 12 linguri zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 600 g frisca
  • 5 portocale
  • 400 g piscoturi
  • 3 foi gelatina
  • 3 kiwi
Preparare:
  1. Pui laptele la fiert in care adaugi coaja de portocala, apoi dai focul mic, adaugi  si gelatina urmata de cele 6 galbenusuri frecate in prealabil cu zaharul.
  2. Compozitia o lasi  pe foc pana se ingroasa putin, apoi o lasi sa se raceasca.
  3. Dupa ce s-a racit , o amesteci cu frisca bine batuta.
  4. Cureti kiwi, portocalele, le tai rondele, apoi le asezi pe fundul si pe peretii unei cratite pe care ai pus mai inainte folie de plastic.
  5. Adaugi in cratita jumatate din compozitie, asezi un rand de piscoturi, dupa pui si restul de crema.
  6. Deasupra mai asezi un rand de piscoturi dupa care pui la frigider.
  7. Peste cateva ore, rastorni tortul cu grija pe un platou.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes