Ingrediente:
- 250 ml lapte
- 6 galbenusuri
- 12 linguri zahar
- coaja rasa de la o portocala
- 600 g frisca
- 5 portocale
- 400 g piscoturi
- 3 foi gelatina
- 3 kiwi
- Pui laptele la fiert in care adaugi coaja de portocala, apoi dai focul mic, adaugi si gelatina urmata de cele 6 galbenusuri frecate in prealabil cu zaharul.
- Compozitia o lasi pe foc pana se ingroasa putin, apoi o lasi sa se raceasca.
- Dupa ce s-a racit , o amesteci cu frisca bine batuta.
- Cureti kiwi, portocalele, le tai rondele, apoi le asezi pe fundul si pe peretii unei cratite pe care ai pus mai inainte folie de plastic.
- Adaugi in cratita jumatate din compozitie, asezi un rand de piscoturi, dupa pui si restul de crema.
- Deasupra mai asezi un rand de piscoturi dupa care pui la frigider.
- Peste cateva ore, rastorni tortul cu grija pe un platou.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu