Desert cu mascarpone si caise

Ingrediente:

  • 3 foi de pandispan
  • 500 g mascarpone
  • 300 ml frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 borcan gem de caise
  • 100 g ciocolata menaj alba
  • 100 g ciocolata menaj neagra
Mod preparare:
  1. Bati bine frisca.
  2. Frisca batuta si zaharul se amesteca cu mascarpone.
  3. Prima foaie o ungi cu o parte din crema.
  4. Pui si a doua foaie pe care adaugi un strat de gem de caise, iar deasupra acestuia mai adaugi si crema ramasa.
  5. Deasupra pui si ultima foaie de pandispan.
  6. Ciocolata alba o topesti la bain marie.
  7. Dupa aceea pe ultima foaie torni glazura de ciocolata si o servesti dupa ce s-a intarit glazura.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes