Desert cu mascarpone si fructe

Ingrediente:

  • 12 piscoturi
  • 200 g mix de fructe deshidratate
  • 1 ciocolata neagra
  • 300 g mascarpone
  • 300 g frisca
  • 150 g crema de branza
  • 10 linguri zahar pudra
  • 1 pliculet gelatina
Preparare:
  1. Cu ajutorul unui mixer bati crema de mascarpone cu crema de branza si cu zaharul.
  2. Dupa aceea adauga frisca batuta bine si gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.
  3. In compozitia obtinuta, incorporeaza ciocolata, piscoturile rupte in bucati si fructele deshidratate maruntite.
  4. Adauga totul intr-o forma de chec tapetata cu folie.
  5. Lasi la rece cateva ore, dupa care rastoarni si indepartezi folia cu atentie pentru a nu strica forma desertului.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes