Negresa cu ciocolata

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 4 oua
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri cacao
  • 300 ml frisca
  • 2 linguri zahar praf
  • 2 linguri margarina
  • 70 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita praf de copt
Mod preparare:
  1. Spargi fiecare ou in parte intr-un bol separat , te asiguri ca sunt proaspete.
  2. Dupa, bati ouale cu zaharul.
  3. Adaugi treptat uleiul, laptele si romul si amesteci bine.
  4. Adaugi faina, praful de copt, cacaua si omogenizezi compozitia.
  5. Pune compozitia intr-o tava unsa si tapata cu faina.
  6. Dupa care o pui la copt l foc potrivit.
  7. Dupa ce  acesta s-a racit, puneti deasupra frisca si ciocolata rasa.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes