skip to main |
skip to sidebar
Negresa cu ciocolata
Ingrediente:
- 500 g faina
- 4 oua
- 200 ml ulei
- 200 ml lapte
- 3 linguri rom
- 3 linguri cacao
- 300 ml frisca
- 2 linguri zahar praf
- 2 linguri margarina
- 70 g ciocolata neagra
- 1 lingurita praf de copt
Mod preparare:
- Spargi fiecare ou in parte intr-un bol separat , te asiguri ca sunt proaspete.
- Dupa, bati ouale cu zaharul.
- Adaugi treptat uleiul, laptele si romul si amesteci bine.
- Adaugi faina, praful de copt, cacaua si omogenizezi compozitia.
- Pune compozitia intr-o tava unsa si tapata cu faina.
- Dupa care o pui la copt l foc potrivit.
- Dupa ce acesta s-a racit, puneti deasupra frisca si ciocolata rasa.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu