Ingrediente:
- 2 baghete
- 250 g ciuperci
- 150 g file de somon
- 250 g rosii cherry
- putin busuioc
- 200 g masline fara samburi
- cateva frunze de rucola
- 1 ceapa rosie
- ulei
- 2 felii subtiri de lamaie
- Ceapa curatata o toci marunt, o pui la calit, adaugi apoi si ciupercile spalate si tocate cubulete si le lasi sa se inabuse cateva minute.
- Adaugi si un praf de sare si le lasi pe foc pana cand scade zeama lasata de lamaie.
- Rosiile spalate in prealabil, le toci cubulete, adaugi sare, busuioc si putin ulei.
- Bagheta o tai felii si o pui la cuptor pentru a se praji.
- Cu blenderul faci o crema din masline.
- Pe cateva felii de bagheta prajita, adaugi amestecul de rosii, pe alte felii adaugi cate o frunza de rucola si amestecul de ciuperci, iar pe alte felii pui pasta de masline.
- Si de asemenea pe unele felii de bagheta poti asezi cate o fasie de somon, iar deasupra asezi cate o bucatica subtire de lamaie.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu