Saratele

Ingrediente Saratele:

  • 1 kg faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingura untura
  • 1 ou
  • 40 g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
Mod Preparare Saratele:
  1. Drojdia se dizolva in lapte caldut apoi adaugi oul, untura, zaharul, faina si sarea.
  2. Framantai bine aluatul dupa care il lasi la dospit o ora.
  3. Apoi se imparte aluatul in aproximativ 25 bucati.
  4.  Fiecare bucata o intindeti in lung si o ungeti cu ulei.
  5. O rulstii, o trageti usor de capete in afara si spoi  arcuiesti ruloul.
  6. Pe deasupra fiecare rulou il ungeti cu galbenus si presarati chimen.
  7. Se pun la copt la foc potrivit.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes