Ingrediente:
- 5 albusuri
- 250 g zahar tos
- un praf de sare
- 400 g ciocolata
- 500 ml frisca lichida
- 2 linguri esenta de rom
- Albusurile se bat spuma cu putina sare.
- Cand bezeaua s-a intarit pui zaharul in ploaie si bati bine pana cand zaharul se topeste in totalitate.
- Tapetezi cu hartie de copt o tava.
- Din bezeaua obtinuta pui gramajoare cu ajutorul unei linguri in tava.
- Apoi apesi usor cu degetul in mijloc si bagi la cuptor, la foc moderat, cel putin o ora.
- Intr-un bol, pune ciocolata si toarna deasupra frisca fierbinte.
- Bate cu ajutorul unui tel pana cand ciocolata se topeste, iar compozitia devine omogena.
- Adauga esenta de rom.
- Crema de ciocolata o asezi deasupra bezelelor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu