Ingrediente:
- 6 portocale
- 1 l lapte
- 1 cana de orez cu bobul rotund
- 4-5 linguri zahar
- 3 plicuri zahar vanilat
- esenta de vanilie
- dulceata de fructe
- Orezul il alegi bine il speli si il lasi cateva minute la inmuiat in apa rece.
- Pui laptele la fiert peste care adaugi si zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare.
- Pui orezul inmuiat peste laptele fierbinte.
- Amesteci din cand in cand pentru a evita lipirea de fundul vasului.
- La final, pentru putina aroma adaugi cateva picaturi de esenta de vanilie.
- Spala portocalele si sterge-le cu un servet.
- Apoi taie portocalele in jumatate si, cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa.
- Umpli portocalele cu orezul si cu putina dulceata deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu