Ingrediente:
- 10 oua
- 10 felii de bacon
- 60 g unt
- 5-6 linguri smantana
- 3 linguri cascaval ras
- 1 lingura parmezan ras
- 1-2 lingura faina
- 2 oua
- sare
- piper
- Cele 10 oua le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare si le lasi pana cand sunt fierte tari.
- Dupa ce s-au fiert le tii cateva minute in apa rece, le cureti de coaja si le tai un capac la capatul mai ascutit.
- Le invelesti in feliile de bacon si le asezi, cu capacul taiat in sus, intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
- Apoi printre oua torni smantana batuta cu ouale crude, faina, parmezanul ras, sare si piper, dupa gust.
- Deasupra presari cascavalul ras.
- Pui vasul in cuptorul bine incins, pentru circa 15-20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu