Desert cu biscuiti si mere

Ingrediente:

  • 400 g biscuiti simpli
  • 6 mere
  • 200 g zahar
  • 1 plic budinca cu gust de vanilie
  • scortisoara dupa gust
  • coaja rasa de la o portocala
  • 300 ml suc de portocale
Preparare:
  1. Merele bine spalate, le cureti de coaja si le dai pe razatoare.
  2. Merele se calesc putin intr-o cratita, impreuna cu zaharul si scortisoara si coaja rasa de la portocala.
  3. Cand  si-au lasat zeama merele  adaugi praful pentru budinca dizolvat in sucul de portocale si amesteci 10-15 minute, la foc mic, pana cand crema se ingroasa.
  4. Tava o tapezi cu faina, asezi un rand de biscuiti, torni jumatate din crema fierbinte, alt strat de biscuiti, acoperi cu cealalta jumatate de crema si termini cu un rand de biscuiti.
  5. Dupa ce s-a racit, pui tava in frigider pentru 2-3 ore, pana se intareste crema.
  6.  Dupa ce o iei de la frigider o pudrezi cu scortisoara.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes