Ingrediente:
- 400 g biscuiti simpli
- 6 mere
- 200 g zahar
- 1 plic budinca cu gust de vanilie
- scortisoara dupa gust
- coaja rasa de la o portocala
- 300 ml suc de portocale
- Merele bine spalate, le cureti de coaja si le dai pe razatoare.
- Merele se calesc putin intr-o cratita, impreuna cu zaharul si scortisoara si coaja rasa de la portocala.
- Cand si-au lasat zeama merele adaugi praful pentru budinca dizolvat in sucul de portocale si amesteci 10-15 minute, la foc mic, pana cand crema se ingroasa.
- Tava o tapezi cu faina, asezi un rand de biscuiti, torni jumatate din crema fierbinte, alt strat de biscuiti, acoperi cu cealalta jumatate de crema si termini cu un rand de biscuiti.
- Dupa ce s-a racit, pui tava in frigider pentru 2-3 ore, pana se intareste crema.
- Dupa ce o iei de la frigider o pudrezi cu scortisoara.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu