skip to main |
skip to sidebar
Prajitura racoritoare cu visine
Pentru blat iti trebuie:
- 8 oua
- 8 linguri zahar
- 5 linguri faina
- 3 linguri cacao
- 1 esenta de rom
- praf de copt
Pentru crema iti trebuie:
- 400 ml frisca lichida
- 400 g branza dulce
- 5 linguri zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 100 g unt
Pentru decor iti trebuie:
Pregatesti asa:
- Separi galbenusurile de albusurii, spargand separat fiecare ou si asigurandu-va ca sunt proaspete.
- Bati albusurile cu putina sare, pana ce obti o spuma tare.
- Bati si galbenusurile cu zahar si le adaugi peste spuma obtinuta anterior.
- Adaugi in ploaie faina in care ai amestecat si praful de copt, apoi cacaoua si esenta de rom.
- Amesteci usor de jos in sus pana ce compozitia se omogenizeaza.
- Dupa care ungi tava cu unt, o tapetezi cu faina.
- Pui compozitia obtinuta in tava si o lasi 30 de minute la cuptor.
- Pregatirea cremei:
- Cu ajutorul unui mixer amesteci branza cu zaharul si untul, apoi adaugi si frisca batuta amestecand cu o lingura de lemn.
- Dupa ce s-a blatul racit, asezi peste el crema, iar visinele deasupra.
- Decorezi cum preferi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu