Pentru aluat iti trebuie:
- 6 oua
- 6 linguri faina
- 6 linguri zahar
- 2-3 linguri apa fierbinte
- 1 praf de sare
- ulei pentru uns tava
- 400 ml frisca lichida
- 150g ciocolata alba
- 2 pliculete zahar vanilat
- 2 plicuri intaritor de frisca
- capsuni (sau ce fructe preferi)
- Intai pregatesti blatul de pandispan.
- Bati galbenusurile spuma cu zaharul si putina sare, pe rand adaugi cate o lingura de apa fierbinte, si continui sa amesteci.
- Albusurile le bati spuma tare cu putina sare, apoi in spuma de albusuri o adaugi pe cea de galbenusuri.
- Dupa ce s-au incorporat adaugi faina in ploaie, amestecand de jos in sus.
- Apoi taba o ungi cu ulei si o tapetezi cu hartie de copt.
- Asezi compozitia si o pui la cuptor aproximativ 25 min.
- Scoti blatul pe alta hartie si il rulezi imediat.
- Ciocolata alba se topeste in baie de aburi.
- Apoi adaugi frisca lichida batuta impreuna cu intaritorul de frisca.
- Dupa care adaugi zaharul vanilat, capsunile curatate, spalate si taiate felii.
- Dupa ce blatul sa racit pui crema si apoi rulezi.
- Aceasta prajitura se poate pregati cu orice fructe preferati.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu