Ingrediente:
- 400 g frisca
- 3 foi de gelatina
- 3 pliculete zahar vanilat
- frunze de menta
- 70 g zahar
- 700 g capsuni
- Capsunile le speli bine in mai multe ape dupa care le cureti de codite.
- O parte din capsuni le presari cu zahar tos si zahar vanilat.
- Restul de capsuni le tai in felii subtiri.
- Gelatina o inmoi in apa rece timp de 5 min.
- Frisca o bati bine pana cand obtii o spuma tare.
- Frunzele de menta le speli cu apa rece si le toci marunt.
- Piureul de capsuni il incalzesti usor apoi dizolvi in el gelatina.
- Adaugi menta tocata, in final adaugi in crema de capsuni si frisca.
- Spuma obtinuta o asezi in cupe pentru ingheatata dupa aceea decorezi cu capsunile tocate marunt si frunze de menta.
- Inainte de a fi servit desertul trebuie last la frigider o ora, doua.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu