Desert duo color

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 500 ml smantana dulce
  • 7 linguri amidon
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 4 linguri unt
  • esenta de rom
Mod Preparare:
  1. Pentru inceput pregatim crema de vanilie.
  2. Punem la bain-marine 250 ml lapte, 250 ml smantana dulce, 3 linguri zahar, jumatate din cantitatea de amidon si zaharul vanilat.
  3. Cu ajutorul unui tel amestecati energic pentru a evita  formarea cocoloaselor si pentru a nu se lipi de peretii vasului si lasi pe foc pana cand se ingroasa crema.
  4. In alt vas, tot la bain marie, torni restul de lapte, smantana dulce, restul de amidon, cacaua si zaharul.
  5. Amestecati si tineti pe foc pana se ingroasa.
  6. La final, adaugati esenta de rom dupa gust.
  7. Apoi in fiecare dintre creme adaugati cate 2 linguri de unt si amesteci energic cu telul.
  8. Cele doua creme le torni in straturi alternative in cupe de desert si decorezi dupa preferinte.
  9. dupa aceea desertul se tine la frigider minim 2 ore.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes