Desert cu fulgi de ovaz

Ingrediente:

  • 400-500 g fulgi de ovaz
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri miere
  • 1 cana apa
  • 4 linguri nuca
  • 2 linguri fructe deshidratate
  • 100 g nuca de cocos
  • 1 lingura ulei
Mod Preparare:
  1. Pui la inmuiat fulgii de ovaz in apa calda indulcita cu miere.
  2. La aproximativ 10-15 min sau dupa ce ai constatat ca fulgii au absorbit toata apa, amesteci pasta obtinuta cu praful de cacao, nuca macinata si fructele deshidratate maruntite cu cutitul.
  3. Omogenizezi compozitia.
  4. Apoi te ungi pe maini cu ulei si modelezi cate 1 lingurita de compozitie sub forma unor sfere de marimea unor nuci, pe care le rostogolesti prin nuca de cocos.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes