Ingrediente:
- 4 oua
- 200 g zahar
- 200 g unt
- 2 portocale
- 1 lamaie
- 1/2 plic praf de copt
- faina
- 2 linguri suc de lamaie
- 7 linguri zahar pudra
- Cu ajutorul unui mixer bati untul lasat la temperatura camerei cateva min impreuna cu zaharul pana cand obti o compozitie spumoasa.
- Adaugi coaja rasa de la portocale si lamaie, dupa care incorporezi si ouale unul cate unul amestecand energic.
- Apoi adaugi faina amestecata in prealabil cu praful de copt si zeama de portocale si se amesteca Pentru a fevita formarea de cocoloase.
- Aluatul se punel in forme de briose neunse, se coc 15-20 de min.
- Intre timp pregatesti glazura, frecand sucului de lamaie cu zaharul.
- Dupa ce s-au copt, se lasa pana se racesc putin si apoi se glazureaza folosind furculita.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu