Cuibulete umplute cu legume si ciuperci

Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 ardel rosu
  • 2 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri parmezan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 oua de prepelita
  • sare
  • piper
  • verdeturi italiene
Preparare:
  1. Pui la dizolvat drojdia in laptele caldut, adaugi uleiul, sarea si faina si framanti un aluat omogen pe care il lasi la dospit circa o ora, la loc caldut.
  2. Legumele bine spalate, le toci marunt si le calesti in uleiul de masline incins, pana se inmoaie si scade zeama.
  3. Lasi la racit, dupa care le amesteci cu ceapa verde tocata marunt, parmezanul ras, sare si piper, dupa gust, si verdeturi italiene.
  4. Ouale fierte tari, le cureti de coaja si le lasi sa se raceasca.
  5. Aluatul il imparti in doua si intinzi din fiecare cate o foaie.
  6. Dupa aceea imparti compozitia pe foi, le rulezi si pe fiecare o tai in doua.
  7. Fiecare bucata din rulou o unesti, punand la mijloc cate doua oua de prepelita fierte.
  8. Adaugi chiflele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, le lasi putin sa creasca si le ungi cu ou batut.
  9. Presari susan sau chimen si Ie dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc moderat.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes