Pentru aluat iti trebuie:
- 500 g faina
- 20 g drojdie
- 1 cana lapte
- 2 linguri ulei
- 1 praf de sare
- 400 g ciuperci
- 1 dovlecel
- 1 ardel rosu
- 2 rosii
- 1 legatura ceapa verde
- 4 linguri parmezan
- 2 linguri ulei de masline
- 6 oua de prepelita
- sare
- piper
- verdeturi italiene
- Pui la dizolvat drojdia in laptele caldut, adaugi uleiul, sarea si faina si framanti un aluat omogen pe care il lasi la dospit circa o ora, la loc caldut.
- Legumele bine spalate, le toci marunt si le calesti in uleiul de masline incins, pana se inmoaie si scade zeama.
- Lasi la racit, dupa care le amesteci cu ceapa verde tocata marunt, parmezanul ras, sare si piper, dupa gust, si verdeturi italiene.
- Ouale fierte tari, le cureti de coaja si le lasi sa se raceasca.
- Aluatul il imparti in doua si intinzi din fiecare cate o foaie.
- Dupa aceea imparti compozitia pe foi, le rulezi si pe fiecare o tai in doua.
- Fiecare bucata din rulou o unesti, punand la mijloc cate doua oua de prepelita fierte.
- Adaugi chiflele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, le lasi putin sa creasca si le ungi cu ou batut.
- Presari susan sau chimen si Ie dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc moderat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu