Mere in foietaj

Ingrediente:

  • 1 pachet cu aluat de foietaj
  • 4 mere aromate
  • 100 g unt
  • 80 g zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingurite zeama de lamaie
Preparare:
  1. Freci untul spuma, adaugi scortisoara si zaharul brun.
  2. Pe planseta de lucru , presari faina si asezi foaia de aluat pe care intinzi aceasta crema de unt.
  3. Dupa aceea separat, tai merele in felii subtiri.
  4. Le stropesti cu putina zeama de lamaie pentru a evita oxidarea.
  5. Din aluatul de foietaj, taie fasii late de 3 cm, formeaza din ele cercuri si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Pe centrul fiecarui cerc, pune felii de mar si da-le o forma dupa preferinta.
  7. Dupa aceea pui desertul la cuptor pentru circa 30 de min, la foc potrivit.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes