Ingrediente:
- 200 g unt
- 200 g zahar
- 150 g ciocolata amaruie
- 4 oua
- 200-250 g faina
- 2 linguri cacao
- un varf cutit sare
- 250 g ciocolata amaruie
- 100 ml smantana pentru frisca
- Cauti un vas si il pregatesti pentru bain-marie.
- Dupa care topesti untul si ciocolata la bain marie, adaugi zaharul, ouale, faina, cacaoa, un praf de sare si amestecati bine pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Pregatesti o tava o ungi cu unt, o tapetezi cu faina si turnati amestecul preparat.
- Blatul obtinut il pui la copt la foc potrivit, circa 40 de min, pana cand trece testul cu scobitoarea.
- Pregatesti glazura, amesteci bine ciocolata si smantana la bain-marie si turnati glazura peste blatul copt.
- Apoi lasi prajitura sa se raceasca.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu