Negresa glazurata

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 4 oua
  • 200-250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare
Pentru glazura trebuie:
  • 250  g ciocolata amaruie
  • 100 ml smantana pentru frisca
Mod preparare:
  1. Cauti un vas si il pregatesti pentru bain-marie.
  2. Dupa care topesti untul si ciocolata la bain marie, adaugi zaharul, ouale, faina, cacaoa, un praf de sare si amestecati bine pana cand obtineti o compozitie omogena.
  3. Pregatesti o tava o ungi cu unt, o tapetezi cu faina si turnati amestecul preparat.
  4. Blatul obtinut il pui la copt la foc potrivit, circa 40 de min, pana cand trece testul cu scobitoarea.
  5. Pregatesti glazura, amesteci bine ciocolata si smantana la bain-marie si turnati glazura peste blatul copt.
  6. Apoi lasi prajitura sa se raceasca.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes