Cosulete cu branza si nuci

Ingrediente:
  • 250 g aluat de patiserie
  • 200 g branza de oaie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri unt
  • 2-3 linguri nuca macinata
  • cateva frunze de patrunjel verde
Mod Preparare:
  1. Intinzi o foaie de aluat, din care tai cu gura unui pahar forme rotunde.
  2. Apoi ungi formele de minitarte, pui cerculetele, presezi bine de peretii formei si le coci in cuptorul incins 10 minute.
  3. Scoti cosuletele din forme si le lasi la racit.
  4. Lasi untul sa se, inmoaie la temperatura camerei, il freci cu branza data pe razatoarea mica, cu usturoiul pisat, cu patrunjelul tocat marunt si cu nuca macinata.
  5.  Dupa care umpli cosuletele cu crema de branza, le decorezi cu jumatati de nuca si cu verdeata.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes