Ingrediente:
- 3 oua
- 300 g faina
- 150 g unt
- 50 g cacao
- 80 g zahar
- 200 g crema de ciocolata
- 1 esenta de rom
- 1 lingurita praf de copt
- 2 linguri coniac
- coaja rasa de portocala
- Spargi ouale.
- Crema de ciocolata se tine la temperatura camerei.
- Amesteci ouale, zaharul, coniacul, esentele si coaja de portocale apoi le bati cu mixerul.
- Apoi adaugi untul topit si racit si amesteci pana se omogenizeaza.
- Adaugi crema de ciocolata si amesteci.
- Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua.
- Pui treptat ingredientele uscate, ouale si se amesteca bine pana se obtine un aluat moale si pufos.
- Se pune aluatul in folie alimentara apoi se da la rece 40 de minute.
- Se taie aluatul cu forme si se pun la cuptor 8-10 minute.
- Dupa ce le scoti din cuptor le pudrezi cu zahar.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu