- 300 g faina
- 300 g zahar
- 6 oua
- 200 ml ulei
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri de cacao
- 1 lamaie pentru zeama si coaja
Modul de preparare Chec:
Se separa albusurile de galbenusuri. Lamaia se rade, apoi se stoarce. Dizolvam in sucul de lamaie praful de copt, galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi punem praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul vanilat, zaharul si cca. 1/3 din coaja de lamaie si se bat in continuare, apoi se amesteca galbenusurile si faina, adaugata in ploaie.
Se unge tava cu margarina si se presara faina, se aseaza 3/4 din compozitia de chec. In compozitia ramasa se pune cacaua (optional se pot adauga nuci taiate sau ciocolata data pe razatoarea mare) si se toarna peste compozitia din tava. Se pune checul la cuptor cca. 35-40 minute.
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul vanilat, zaharul si cca. 1/3 din coaja de lamaie si se bat in continuare, apoi se amesteca galbenusurile si faina, adaugata in ploaie.
Se unge tava cu margarina si se presara faina, se aseaza 3/4 din compozitia de chec. In compozitia ramasa se pune cacaua (optional se pot adauga nuci taiate sau ciocolata data pe razatoarea mare) si se toarna peste compozitia din tava. Se pune checul la cuptor cca. 35-40 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu