- 2 foi de cremes din comert
- 4 oua
- 200 g zahar
- 250 ml lapte
- 1 plic gelatina
- 4 pliculete zahar vanilat
- 300 ml frisca batuta
Mod de preparare:
Bati ouale intregi cu zaharul, adaugi apoi laptele fierbinte.
Compozitia o pui pe un vas cu aburi si o bati in bain-marie pana se ingroasa.
Separat, intr-un pahar, dizolvi un plic de gelatina si zaharul vanilat.
Iei crema de pe aburi si, cand e un pic calduta, adaugi gelatina, apoi o pui la rece pentru 8 ore (pana se ingroasa), dupa adaugi frisca batuta.
Crema astfel obtinuta o pui intre cele doi de cremes si lasi pana se inmoaie.
Dupa ce s-au inmuiat foile poti servi prajitura.
Compozitia o pui pe un vas cu aburi si o bati in bain-marie pana se ingroasa.
Separat, intr-un pahar, dizolvi un plic de gelatina si zaharul vanilat.
Iei crema de pe aburi si, cand e un pic calduta, adaugi gelatina, apoi o pui la rece pentru 8 ore (pana se ingroasa), dupa adaugi frisca batuta.
Crema astfel obtinuta o pui intre cele doi de cremes si lasi pana se inmoaie.
Dupa ce s-au inmuiat foile poti servi prajitura.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu