- 600 g caise curatate de samburi
- 150 ml apa
- 150 g zahar
- 50 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingura esenta de rom
- 300 g faina
Mod de preparare:
Amestecati zaharul cu apa si celelalte ingrediente pana cand obtineti o compozitie omogena.
Puneti aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Puneti deasupra caisele spalate si curatate de samburi.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti prajitura 35-40 de minute la foc potrivit.
Taiati-o in patrate si presarati-o cu zahar pudra.
Puneti aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Puneti deasupra caisele spalate si curatate de samburi.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti prajitura 35-40 de minute la foc potrivit.
Taiati-o in patrate si presarati-o cu zahar pudra.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu