- 1 pachet mare de piscoturi
- 2 cani smantana
- 1 cana iaurt de capra
- 4 pliculete zahar vanilat
- 1 pliculet gelatina
- 2 linguri de zahar
Pentru decor:
- 1 lingura cacao
- fructe ( dupa preferinte )
Mod de preparare:
Amesteci smantana cu iaurtul, adaugi zaharul vanilat si zaharul si mixezi bine.
Cand s-a topit zaharul, adaugi gelatina inmuiata si topita si piscoturile rupte bucati.
Torni compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili si asezi deasupra bezele cu fata in jos.
Lasi la frigider cel putin 2-3 ore.
Dupa ce s-a intarit, scoti inelul, presari pudra de cacao si decorezi cu fructe.
Cand s-a topit zaharul, adaugi gelatina inmuiata si topita si piscoturile rupte bucati.
Torni compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili si asezi deasupra bezele cu fata in jos.
Lasi la frigider cel putin 2-3 ore.
Dupa ce s-a intarit, scoti inelul, presari pudra de cacao si decorezi cu fructe.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu