Capia cu ciuperci

Ingrediente:
  • 6 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pasta de tomate pentru sos
  • sare
  • piper
  • 200 g branza tofu.
Mod preparare:
  1. Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.
  2. Intr-o cratita pui ceapa data pe razatoarea mare la calit impreuna cu morcovul ras.
  3. Dupa cateva minute, adaugi ciupercile tocate marunt si lasi sa fiarba pana scade zeama.
  4. Pui peste ciuperci orezul spalat bine, pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper si mai lasi pe foc cateva minute.
  5. Umpli ardeii cu amestecul de ciuperci, le pui cate un capac din branza tofu, ii asezi intr-un vas si ii acoperi cu apa.
  6. Fierbi 30-40 de minute la foc mic.
  7. La jumatatea timpului de fierbere dizolvi in putina apa doua linguri cu faina si una de pasta de tomate si torni in vasul in care fierb ardeii.
  8. Ii servesti calzi impreuna cu sos.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes