Ingrediente:
- 6 ardei capia rosii
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 4 ciuperci
- 2 linguri ulei
- 1 cana orez
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 linguri faina
- 1 lingura pasta de tomate pentru sos
- sare
- piper
- 200 g branza tofu.
- Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.
- Intr-o cratita pui ceapa data pe razatoarea mare la calit impreuna cu morcovul ras.
- Dupa cateva minute, adaugi ciupercile tocate marunt si lasi sa fiarba pana scade zeama.
- Pui peste ciuperci orezul spalat bine, pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper si mai lasi pe foc cateva minute.
- Umpli ardeii cu amestecul de ciuperci, le pui cate un capac din branza tofu, ii asezi intr-un vas si ii acoperi cu apa.
- Fierbi 30-40 de minute la foc mic.
- La jumatatea timpului de fierbere dizolvi in putina apa doua linguri cu faina si una de pasta de tomate si torni in vasul in care fierb ardeii.
- Ii servesti calzi impreuna cu sos.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu