Paste si ciuperci gratinate

Ingrediente:

  • 400 g paste ( orice forma alegi )
  • 400 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cepe
  • 80 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • sare
  • condiment cu gust de legume
Mod preparare:
  1. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
  2. Speli si cureti ciupercile si le toci fideluta.
  3. Pui intr-o tigaie la incins 50 ml ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
  4. Cand aceasta devine aurie la culoare adaugati si ciupercile tocate.
  5. Intre timp, pui la fiert pastele in apa fierbinte timp de 15 minute, apoi pui 1 lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca.
  6. Strecori pastele prin sita.
  7. Ungi o tava cu ulei si asezi un rand de paste, un rand de ciuperci (compozitia), apoi iar un rand de paste, iar ultimul sa fie din compozitia cu ciuperci.
  8. Pui tava la cuptor pentru 30 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.
  9. Daca doriti, inainte cu 5 minute de a fi gata pastele, scoateti tava de la cuptor, presarati deasupra cascaval de post si mai lasati inca 5 minute in cuptor.
  10. Presari verdeata tocata marunt deasupra.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes