Ingrediente:
- 400 g paste ( orice forma alegi )
- 400 g ciuperci
- 4 catei de usturoi
- 3 cepe
- 80 ml ulei
- 1 lingurita sare
- piper
- sare
- condiment cu gust de legume
- Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
- Speli si cureti ciupercile si le toci fideluta.
- Pui intr-o tigaie la incins 50 ml ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
- Cand aceasta devine aurie la culoare adaugati si ciupercile tocate.
- Intre timp, pui la fiert pastele in apa fierbinte timp de 15 minute, apoi pui 1 lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca.
- Strecori pastele prin sita.
- Ungi o tava cu ulei si asezi un rand de paste, un rand de ciuperci (compozitia), apoi iar un rand de paste, iar ultimul sa fie din compozitia cu ciuperci.
- Pui tava la cuptor pentru 30 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.
- Daca doriti, inainte cu 5 minute de a fi gata pastele, scoateti tava de la cuptor, presarati deasupra cascaval de post si mai lasati inca 5 minute in cuptor.
- Presari verdeata tocata marunt deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu