Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 200g mozzarela Granarolo
- 3 oua
- 60g Parmigiano Reggiano Granarolo
- 20g unt Granarolo
- 20g faina
- 70g pesmet
- cimbru
- oregano
- sare
Mod de preparare:
1. Cartofii se pun la fiert intregi in apa cu sare. Dupa ce sau racit se decojesc si se dau prin masina de tocat.
2. Apoi peste pireul astfel obtinut adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, cimbrul, sarea, oregano. Si amestecati bine.
3. Dupa ce amestecul s-a racit modelati crochete exact ca si chiftelutele.
4. Taiati mozzarella Granarolo cubulete si umpleti fiecare crocheta cu cate un cubulet de mozzarella .
5. Cele doua oua ramase le bateti cu furculita.
6. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmet.
7.Apoi asezati crochetele intr-o tava si puneti la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu