Ingrediente folosite:
- 250 g boabe de fasole alba
- 1 ceapa mare
- 1-2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 cartof mare
- 2 ardei grasi colorati
- 2 rosii
- 3 linguri ulei
- 100 g taietei
- leustean
- frunze de telina
- patrunjel verde
- sare
- piper
- Lasi fasolea la inmuiat cu o seara inainte.
- O scurgi si o pui la fiert cu apa rece.
- Cand da in clocot, o scurgi din nou si o pui la fiert cu apa calda.
- Repeti operatiunea, apoi lasi fasolea sa fiarba.
- Adaugi ceapa taiata marunt si restul legumelor taiate bucati mai mari.
- Rosiile se pun curatate de coaja si taiate felii.
- Completezi cu apa si lasi totul la fiert pana sunt bine patrunse.
- Pui taieteii si mai fierbi 5 minute.
- Adaugi uleiul, leusteanul, frunzele de telina, patrunjelul, potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa mai clocoteasca de 2-3 ori.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu