Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 3 cepe
- 3 ardei grasi
- 2 cescute de vin alb
- 80 ml ulei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
- Speli bine ciupercile, le cureti daca e nevoie si le tai in patru.
- Lasi ciupercile sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
- Cureti si speli ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
- Speli bine si ardeii, ii toci dupa preferinte si ii adaugi impreuna cu ceapa.
- Adaugi si ciupercile scurse bine si lasi mancarea pe foc.
- Acoperi cratita si lasi sa fiarba la foc mic.
- Cand se mai inmoaie ciupercile, lasa un sos gustos, peste care pui cescuta de vin alb, sarea si piperul dupa gust.
- Cand au scazut bine, adaugi verdeata tocata marunt si iei cratita de pe foc.
- Servesti mancarea cu mamaliguta calda.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu