Mancarica de ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 2 cescute de vin alb
  • 80 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Mod preparare:
  1. Speli bine ciupercile, le cureti daca e nevoie si le tai in patru.
  2. Lasi ciupercile sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
  3. Cureti si speli ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  4. Speli bine si ardeii, ii toci dupa preferinte si ii adaugi impreuna cu ceapa.
  5. Adaugi si ciupercile scurse bine si lasi mancarea pe foc.
  6. Acoperi cratita si lasi sa fiarba la foc mic.
  7. Cand se mai inmoaie ciupercile, lasa un sos gustos, peste care pui cescuta de vin alb, sarea si piperul dupa gust.
  8. Cand au scazut bine, adaugi verdeata tocata marunt si iei cratita de pe foc.
  9. Servesti mancarea cu mamaliguta calda.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes