Ingrediente:
- 3 pahare de faina
- 1 pahar ceai de plante concentrat
- 6 linguri margarina
- 6 linguri zahar
- 1 lingura otet
- 250 g marmelada
- 15-20 g nuci
- un varf de cutit de bicarbonat.
- Intr-un castron amesteci faina, ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul.
- Adaugi margarina si framanti repede.
- Lasi aluatul sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi il imparti in jumatate si intinzi 2 foi de 1/2 cm grosime.
- Desfaci marmelada cu 2 linguri de apa calda, o amesteci cu nucile taiate marunt si imparti compozitia peste cele 2 foi de aluat.
- Rulezi foile, strangi capetele celor doua rulade si le asezi intr-o tava unsa cu margarina.
- Coci foile la foc potrivit circa 45-50 de minute.
- Presari rulada cu zahar pudra si o tai bucati dupa ce s-a racit.
- Poti face aceasta rulada cu orice dulceata, chiar si fara nuci.
- Este un desert consistent pentru zilele de post cand organismul are nevoie si de ceva dulce.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu