Ingrediente:
- 1 ceapa mare
- 2-3 cartofi taiati cuburi
- 1 radacina de patrunjel taiata cubulete
- 1/2 telina taiata cubulete
- 1 morcov
- 1 bucata de varza taiata fideluta
- 50 g boabe de porumb dulce
- 2-3 linguri sos de rosii
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel verde
- sare
- piper.
- Tai ceapa marunt, o calesti putin cu o lingura de ulei, adaugi apoi telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, restul de ulei si lasi sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
- Cand legumele au inmuiat, adaugi boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si lasi sa fiarba, la foc mic, circa 15 minute.
- Adaugi sosul de rosii, potrivesti gustul de sare si piper si lasi mai dea 2-3 clocote.
- Presari patrunjelul cat, acoperi cu capac si lasi sa se aromatizeze 10 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu