Ingrediente:
- 2 ardei grasi galbeni
- 2 ardei grasi verzi
- 2 ardei grasi rosii
- 2 cepe
- 400 g soia granule
- 3 linguri orez
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 ceapa
- 1 morcov mare
- 2 linguri pasta de tomate
- 100 g rosii in conserva
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde la decor.
- Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.
- Intr-un vas pui granulele de soia la fiert in apa cu sare 30 de minute, dupa care le scurgi.
- Intr-o cratita pui ceapa la calit, adaugi soia si orezul spalat bine.
- Acoperi cu apa si lasi sa fiarba la foc mic pana orezul este aproape fiert si scade zeama.
- Adaugi pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper si mai lasi 10 minute pe loc.
- Umpli ardeii cu amestecul de soia, le pui capacele, ii asezi intr-o tava si introduci la cuptor pentru 10 minute.
- Pentru sos, dai ceapa pe razatoarea mare si o calesti putin in ulei.
- Adaugi morcovul taiat bastonase, pui apa si fierbi pana se inmoaie morcovul.
- Pui rosiile, pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper si mai fierbi 10 minute.
- Mai adaugi apa daca este nevoie.
- Servesti ardeii impreuna cu sos si patrunjel verde.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu