Ingrediente folosite:
- 800 g ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 1 cescuta cu vin
- ulei cu masline
- sare
- marar.
- 2 linguri cu otet balsamic
- 5 linguri cu otet de masline
- 1 lingurita piper
- 2 linguri cu maghiran tocat.
- Se taie ceapa julien dupa care o calesti in ulei.
- Apoi se adauga ciupercile taiate in feli mai mari si curatate imprealanil,apoi un praf de sare.
- Lasa sa se inabuse bine.
- Din cand in cand ciupercile se stopesc cu vin.
- Separat, pregatiti dressingul si amestecati otetul cu uleiul, piperul si maghiranul.
- Dupa ce ciupercile s-au inabusit, lasa-le la racit si stropeste-le cu dressingul gata preparat.
- Adauga si mararul tocat pentru aroma si punele la racit cateva minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu