Rotite cu ciuperci

Ingrediente:

  • 3 cartofi mari
  • 4 cepe mici
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 2 linguri faina
  • oregano
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 foi de salata verde
  • ulei pentru prajit.
Mod preparare:
  1. Cartofii se pun la fiert, dupa care ii pasezi.
  2. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul il pisezi.
  3. Mararul si patrunjelul le toci marunt, iar salata o tai fasii.
  4. Pui toate ingredientele intr-un castron, amesteci si condimentezi cu sare, piper, oregano si cimbru.
  5. Adaugi faina si amesteci bine pana se omogenizeaza compozitia.
  6. Daca mai este nevoie, mai adaugi faina.
  7. Cu mana uda formezi chiftelute rotunde, pe care le dai prin faina si le prajesti in ulei bine incins.
  8. Le scoti pe hartie absorbanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes