Ingrediente:
- 3 cartofi mari
- 4 cepe mici
- 1 capatana mica de usturoi
- 300 g ciuperci proaspete
- 2 linguri faina
- oregano
- cimbru
- piper
- sare
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 3 foi de salata verde
- ulei pentru prajit.
- Cartofii se pun la fiert, dupa care ii pasezi.
- Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul il pisezi.
- Mararul si patrunjelul le toci marunt, iar salata o tai fasii.
- Pui toate ingredientele intr-un castron, amesteci si condimentezi cu sare, piper, oregano si cimbru.
- Adaugi faina si amesteci bine pana se omogenizeaza compozitia.
- Daca mai este nevoie, mai adaugi faina.
- Cu mana uda formezi chiftelute rotunde, pe care le dai prin faina si le prajesti in ulei bine incins.
- Le scoti pe hartie absorbanta.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu