Ingrediente:
- 2 bucati praz
- 1 ceasca orez (100-150 g)
- 1 lingura bulion
- 1 lingura vegeta
- patrunjel verde tocat.
- Cureti prazul si il tai bastonase pe care le calesti in ulei.
- Masori 1 ceasca de orez si, dupa ce speli mai intai orezul, il pui putin la inmuiat.
- Separat, pui la fiert 3 cesti de apa cu 1 lingura vegeta.
- Dupa ce ai calit prazul, il scoti intr-un castron si, in acelasi ulei pui la calit orezul.
- Adaugi apa fiarta separat cu vegeta si apoi prazul.
- Fierbi si, spre sfarsit, adaugi 1 lingura de bulion diluat cu apa.
- Mai lasi putin pe foc si apoi tragi deoparte.
- Aranjezi mancarea pe un platou si pui deasupra bastonasele de praz.
- Presari putin patrunjel verde tocat.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu