Gogosi de post aromate

Ingrediente:

  • 3 cesti de apa
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ceasca de zahar
  • drojdie proaspata cat o nuca mare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 500-600 g faina.
Mod preparare: 
  1. Dizolvi drojdia in putina apa calda cu 1 lingurita zahar.
  2. Amesteci intr-un vas apa calda cu uleiul, zaharul, sarea si mirodeniile.
  3. Framanti bine, avand grija ca aluatul obtinut sa fie moale.
  4. Lasi aluatul la caldura.
  5. Intinzi o foaie de 1 cm grosime si tai gogosile cu un pahar trecut mereu prin faina.
  6. Lasi gogosile pe masa timp de 15 minute sa mai creasca.
  7. Le prajesti in ulei incins, apoi le presari cu zahar pudra sau le servesti cu dulceata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes