Pilaf cu legume si ciuperci

Ingrediente: 

  • 1 pahar sau 1 cana mica de orez
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei gras
  •  2 cepe
  • 1/2 kg ciuperci
  • boia dulce
  • concentrat legume.
Mod preparare: 
  1. Speli orezul.
  2. Cureti morcovul si iI dai prin razatoarea mica, iar dovlecelul iI dai prin razatoarea mare sau iI tai cuburi.
  3. Ceapa, ardeiul si ciupercile le toci marunt.
  4. Calesti ceapa in ulei incins, apoi adaugi, pe rand, morcovul, orezul bine scurs, ardeiul, dovlecelul si calesti dupa ce adaugi fiecare leguma.
  5. La sfarsit, adaugi ciupercile si le calesti si pe ele.
  6. Adaugi 2 pahare si jumatate (masori apa cu paharul cu care ai masurat orezul) de apa clocotita si condimentele.
  7. Mai tii pe foc un pic si apoi dai la cuptor sa scada.
  8. Pui pilaful in forme clatite cu apa rece si lasi pana la racirea completa dupa care rastorni pe farfurie.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes