Ingrediente:
- 1 pahar sau 1 cana mica de orez
- 2 morcovi
- 1 dovlecel
- 2 ardei gras
- 2 cepe
- 1/2 kg ciuperci
- boia dulce
- concentrat legume.
- Speli orezul.
- Cureti morcovul si iI dai prin razatoarea mica, iar dovlecelul iI dai prin razatoarea mare sau iI tai cuburi.
- Ceapa, ardeiul si ciupercile le toci marunt.
- Calesti ceapa in ulei incins, apoi adaugi, pe rand, morcovul, orezul bine scurs, ardeiul, dovlecelul si calesti dupa ce adaugi fiecare leguma.
- La sfarsit, adaugi ciupercile si le calesti si pe ele.
- Adaugi 2 pahare si jumatate (masori apa cu paharul cu care ai masurat orezul) de apa clocotita si condimentele.
- Mai tii pe foc un pic si apoi dai la cuptor sa scada.
- Pui pilaful in forme clatite cu apa rece si lasi pana la racirea completa dupa care rastorni pe farfurie.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu