Ingrediente:
- 400 g rosii cherry
- 2 andive
- 2 cepe mari
- 4 fire de patrunjel
- 2-3 linguri otet
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- 500 g fasole boabe
- Se adauga fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi la inmuiat pentru cateva ore.
- Dupa aceea pui fasolea la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa schimbi apa dupa ce aceastea dau in clocot.
- Se schimba apa de trei ori si lasi fasolea sa fiarba.
- Apoi dupa ce a fiert, o clatesti sub un jet de apa rece si o lasi la scurs pentru cateva minute.
- Apoi, pregatesti un sos cu ulei, putina sare, apa si otet.
- Se spala si se taie marunt andivele si le pui in salatiera peste boabele de fasole.
- Se adauga si rosiile spalate, ceapa taiata solzisori si patrunjelul.
- Se amesteca bine totul si potrivesti gustul de sare si piper.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu