Fursecuri cu nuca

Ingrediente:

  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri pline cu varf cu zahar pudra
  • 1 cana cu nuca
  • sare
  • zahar pudra
  • 1 cana faina.
Mod preparare: 
  1. Pui nuca intr-o tava si o dai la cuptor pentru 20 de minute, o lasi apoi sa se  raceasca si o tai marunt sau o sfarami cu sucitorul.
  2. Freci margarina cu cele 3 linguri de zahar pudra si 1 varf de cutit de sare pana se topeste zaharul, apoi adaugi nuca sfaramata si faina, omogenizezi compozitia si o dai la frigider pentru 30 de minute.
  3. Faci apoi bulgarasi cat o nuca pe care ii asezi in tava tapetata cu faina si-i dai la cuptor pentru 25 de minute.
  4. Cat sunt fierbinti, ii presari cu zahar pudra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes