Crema de legume

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 telina mica
  • 2-3 cepe verzi
  • pulpa de rosii din conserva sau proaspete
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • 500 ml bors de casa ( sau zeama de la o lamaie )
  • sare
  • piper
  • crutoane.
Mod preparare:
  1. Cureti legumele, le tai marunt, adaugi ulei, sare, piper, trei linguri de apa si le calesti.
  2. Adaugi rosiile peste legume, pui doi litri de apa calda, acoperi si fierbi 30 de minute, dupa care mixezi legumele.
  3. Adaugi patrunjel, corectezi gustul de sare si acresti, dupa preferinta, cu bors de casa (fiert separat) sau cu zeama de lamaie.
  4. Dupa 2-3 clocote, o poti servi cu crutoane.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes