Ingrediente folosite:
- 300 g soia granule
- 150 g faina alba
- 5 catei de usturoi
- 50 ml apa minerala
- 50 ml ulei
- sare
- patrunjel verde
- piper
- cimbru
- ulei pentru prajit
- 200 g pesmet.
- Pui granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.
- Strecori si lasi la scurs, dupa care storci cu mana soia, ca sa iasa bine apa din ele.
- O asezi intr-un vas, adaugi faina, usturoiul pisat, sare, piper, patrunjelul tocat marunt si cimbru.
- Amesteci pana se omogenizeaza, apoi adaugi treptat apa minerala si uleiul pana se incorporeaza totul.
- Cu mainile umezite in apa rece, formezi mingiutele la marimea dorita, le dai prin pesmet si le prajesti in ulei incins pana devin aurii.
- Le scoti pe un prosop de hartie absorbant.
- Le poti servi cu ketchup, mustar sau hrean.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu