Ciorba de legume

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 gulie
  • 2 buchete conopida
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper.
Mod preparare: 
  1. Cureti si speli bine legumele.
  2. Oparesti rosiile, le decojesti, le maruntesti si le pasezi cu blenderul.
  3. Apoi le treci prin sita ca sa nu mai ramana seminte.
  4. Tai ceapa solzisori si o calesti 2-3 minute pana devine sticloasa.
  5. Tai morcovii, dovlecelul si ardeii cubulete si le adaugi peste ceapa, impreuna cu 1 cana de apa.
  6. Lasi sa fiarba inabusit.
  7. Pui apoi cartofii, conopida, telina si gulia taiate cubulete, mai torni apa si lasi la fiert in continuare.
  8. Cu 20 de minute inainte de a lua oala de pe foc, torni sucul de rosii in ciorba si potrivesti de sare si piper.
  9. Servesti ciorba presarata cu patrunjel verde tocat marunt.
  10. Este o ciorba delicioasa si hranitoare.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes