Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 1 ardei verde
- 1 ardei rosu
- 2 cepe
- 3 cartofi
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 gulie
- 2 buchete conopida
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare
- piper.
- Cureti si speli bine legumele.
- Oparesti rosiile, le decojesti, le maruntesti si le pasezi cu blenderul.
- Apoi le treci prin sita ca sa nu mai ramana seminte.
- Tai ceapa solzisori si o calesti 2-3 minute pana devine sticloasa.
- Tai morcovii, dovlecelul si ardeii cubulete si le adaugi peste ceapa, impreuna cu 1 cana de apa.
- Lasi sa fiarba inabusit.
- Pui apoi cartofii, conopida, telina si gulia taiate cubulete, mai torni apa si lasi la fiert in continuare.
- Cu 20 de minute inainte de a lua oala de pe foc, torni sucul de rosii in ciorba si potrivesti de sare si piper.
- Servesti ciorba presarata cu patrunjel verde tocat marunt.
- Este o ciorba delicioasa si hranitoare.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu