Farfalle cu carne tocata

Iti trebuie:

  • 350 g carne tocata ( de pui sau amestec vita si porc )
  • 1 conserva cu rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pachet de farfalle
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai inalta pui la fiert apa cu sare si 1 lingura ulei.
  2. Cand apa da in clocot adaugi pastele si le lasi sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.
  3. Calesti  carnea in 2-3 linguri cu ulei pana ce scade zeama lasata.
  4. Pasezi rosiile si le adaugi peste carnea tocata.
  5. Adaugi usturoiul tocat si lasi sa dea in cateva clocote.
  6. Torni sosul de rosii peste carne, amesteci, sarezi si piperezi.
  7. Lasi cinci minute pe foc, ca sa se intrepatrunda aromele.
  8. Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs cateva minute.
  9. Scoti pastele pe un platou, faci un cuib in mijloc si pui din compozitia de carne.
  10. Decorezi cu menta proaspata.
  11. Presari deasupra parmezan sau cascaval ras.
  12. Pofta buna!

1 Comments:

  1. O conserva de rosii de:100,300 s.au 500g?
    Un pachet de farfale???
    Cantitatile sunt chiar asa de nesemnificative?

    RăspundețiȘtergere

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes