skip to main |
skip to sidebar
Farfalle cu carne tocata
Iti trebuie:
- 350 g carne tocata ( de pui sau amestec vita si porc )
- 1 conserva cu rosii
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
- 1 pachet de farfalle
Pregatesti asa:
- Intr-o oala mai inalta pui la fiert apa cu sare si 1 lingura ulei.
- Cand apa da in clocot adaugi pastele si le lasi sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Calesti carnea in 2-3 linguri cu ulei pana ce scade zeama lasata.
- Pasezi rosiile si le adaugi peste carnea tocata.
- Adaugi usturoiul tocat si lasi sa dea in cateva clocote.
- Torni sosul de rosii peste carne, amesteci, sarezi si piperezi.
- Lasi cinci minute pe foc, ca sa se intrepatrunda aromele.
- Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs cateva minute.
- Scoti pastele pe un platou, faci un cuib in mijloc si pui din compozitia de carne.
- Decorezi cu menta proaspata.
- Presari deasupra parmezan sau cascaval ras.
- Pofta buna!
O conserva de rosii de:100,300 s.au 500g?
RăspundețiȘtergereUn pachet de farfale???
Cantitatile sunt chiar asa de nesemnificative?